Bosz hoopt dat in CL opgedane ervaring Leverkusen verder helpt

5 oktober 2019, 14:26

Bayer Leverkusen plaatste zich afgelopen seizoen voor de Champions League door als vierde te eindigen in de Bundesliga. In het belangrijkste Europese clubtoernooi weet Die Werkself vooralsnog geen indruk te maken. Na de thuisnederlaag tegen Lokomotiv Moskou (1-2) ging Leverkusen dinsdag onderuit tegen Juventus (3-0). Peter Bosz probeert het positieve uit de nederlaag te halen.

"We hebben de laatste twee dagen gebruikt om de wedstrijd tegen analyseren, maar ook toegewerkt naar de belangrijke wedstrijd tegen Leipzig. We zijn blij dat we in de Champions League uitkomen. Nu moeten we lering trekken uit de grote wedstrijden en die ervaring meenemen naar de Bundesliga", aldus Bosz, vrijdag op de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen RB Leipzig.

De tegenstander van zaterdag bezet de tweede plaats in de Bundesliga, maar heeft de laatste twee wedstrijden wel verloren. Na de 1-3 nederlaag tegen Schalke 04 volgde midweeks een 0-2 verliespartij tegen Olympique Lyon. "Het gevoel is anders als je twee thuiswedstrijden op rij verliest, maar Leipzig heeft nog altijd een goed team", besluit Bosz.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen