Pochettino vreest niet voor baan na dramatische seizoensstart

6 oktober 2019, 13:49

De seizoensstart van Tottenham Hotspur is dramatisch, toch rekent manager Mauricio Pochettino op het vertrouwen vanuit de clubleiding. De oefenmeester, die met zijn ploeg vorig seizoen de Champions League-finale haalde, is niet bang om ontslagen te worden vanwege de zwakke resultaten. "Ik maak me zorgen over het leven, niet om voetbal", zei.

Tegenover de BBC ging Poch in op de matige seizoensstart, waarin Tottenham werd uitgeschakeld in de League Cup, achtste staat in de Premier League en afgelopen week met 2-7 verloor in de Champions League van Bayern München. "We hebben een lange periode alleen maar gewonnen, toen was iedereen enorm gelukkig. Nu zit het de laatste tijd tegen en is de situatie voor sommigen moeilijk om te accepteren."

Lees ook: Pochettino: "Blessure Lloris had een enorme impact op ons"

De coach, die deze zomer ook nog eens voor het eerst in jaren mocht investeren van de Spurs, blijft positief. "We moeten de negatieve dingen onder ogen zien en de dynamiek veranderen. Ik moet alle kritiek accepteren, dat doe ik ook als het team wordt geprezen. Maar ik ga mijn visie niet veranderen omdat ik kritiek krijg", aldus Pochettino.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen