Klaassen goud waard bij remise Werder Bremen tegen Eintracht

6 oktober 2019, 20:07   Bijgewerkt: 7 oktober 2019, 09:09

Een doelpunt van Davy Klaassen (op archiefbeeld) en een door hem verdiende strafschop hebben Werder Bremen een punt opgeleverd in de uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt (2-2). Dost ontbrak zondagavond bij de thuisploeg vanwege een blessure.

Klaassens doelpunt halverwege de tweede helft kwam uit de lucht vallen. Eintracht dicteerde, maar drukte dat niet uit in doelpunten. Klaassen scoorde nadat de bal in diezelfde aanval de lat raakte en doelman Fredrik Ronnow op zijn pad vond. In vierde instantie was het wel raak.

In de tweede helft kwam Eintracht op gelijke hoogte door een knal van Sebastian Rode. Twee minuten voor tijd hielp André Silva de gastheren zelfs aan een voorsprong. Daarmee dacht hij uit te groeien tot matchwinner. Maar door een overtreding van Makoto Hasebe op De Jong ging de bal op de stip. De strafschop werd benut door oud-Vitessenaar Milot Rashica. Met beide een punt schiet zowel Eintracht als Werder weinig op. De ploegen blijven in de middenmoot staan.