Van Bommel: "Je merkte direct dat het anders was dan normaal"

6 oktober 2019, 22:06

De hele dag van PSV stond in het teken van Mohamed Ihattaren. De middenvelder verloor dit weekend zijn vader en ontbrak daarom ook bij de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. "Je merkte direct dat het anders was dan normaal", blikt Mark van Bommel terug.

"Ik had vanmorgen ook geen zin om te voetballen, maar je moet toch omschakelen naar de realiteit dat je een wedstrijd moet spelen, hoe moeilijk dat ook is", zegt Van Bommel tegen de NOS. "Het is heel erg om je vader te verliezen, zeker op jonge leeftijd. Daarom vind ik het des te mooier hoe hij de afgelopen weken heeft gepresteerd in de wetenschap dat zijn vader ziek was. Ik vind het knap voor een jongen van zeventien jaar."

De zege droeg PSV op aan Ihattaren. "We hebben gezegd dat voetbal niet alles is. Mo had ook een bericht ingesproken aan de trainer, die het aan ons liet horen. Vanaf dat moment wilden we deze wedstrijd echt voor Mo spelen", zegt Bergwijn, die net als de rest van de selectie 's ochtends op de hoogte werd gesteld. "Ik werd wakker en zag een bericht in de groepsapp dat de vader van Mo was overleden. Dat komt wel even binnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen