Karsdorp na dramatisch duel: "Kunnen opnieuw beginnen"

7 oktober 2019, 08:35

Rick Karsdorp baalt van de wisselende resultaten van de Rotterdammers dit seizoen. De verdediger maakte zo'n situatie in zijn eerste periode in Rotterdam-Zuid al een keer eerder mee, maar kwam wel tot een zorgwekkende conclusie: de spelers gaan volgens hem te weinig voor elkaar door het vuur. "We kunnen weer opnieuw beginnen."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Bij een tegenslag sluipt er iets in de ploeg. Wat ik het ergst vind? Dat we elkaar niet helpen. Dat we niet voor elkaar door het vuur gaan", stelt hij. "In mijn eerste periode bij Feyenoord heb ik dit ook meegemaakt. Een goede week en dan dit." Volgens de rechtsback heeft het niks met willen te maken. "Vooraf hebben we het juist híer over gehad.''

Lees ook: Berghuis: "Iedereen wil

Ploeggenoot Steven Berghuis wil dat de Rotterdammers meer tijd krijgen om stabiel te worden. "Als je een aantal dingen niet goed doet, kunnen tegenstanders je pijn doen", stelt hij in de Volkskrant. "Je ziet dat de kwaliteit aanwezig is. Maar we zijn een team in opbouw."

Dat trainer Jaap Stam het moet ongelden bij de supporters, snapt Berghuis niet. "Ik hoor al 'Jaap, rot op'. Ik hoor ook: 'werken voor je kankergeld'. Dat hoor ik alleen bij Feyenoord, voor de rest nergens. Ik vind dat soort dingen onbegrijpelijk. Kom op, we zijn net bezig. Je mag kritisch zijn. Maar er zit een verschil tussen kritisch zijn en dit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen