Schreuder ziet goede resultaat tegen Bayern als bevestiging

7 oktober 2019, 10:55

Alfred Schreuder heeft volop genoten van de 1-2 overwinning van 1899 Hoffenheim op bezoek bij Bayern München. De coach kreeg na de enorme stunt heel veel reacties en is zelf ook blij met het goede resultaat. "Bayern was al meer dan een jaar ongeslagen thuis in de Bundesliga. Hoffenheim had daar in elf jaar tijd ook nog nooit gewonnen."

Tegenover De Telegraaf ging hij in op de knappe zege, die na de moeizame seizoenstart onverwacht kwam. "Trainers hebben het vaak over een proces, maar dat is echt zo. We zijn belangrijke spelers kwijtgeraakt en nieuwe jongens moeten wennen. Ze ontwikkelen zich prima, maar dat gaat met vallen en opstaan", legt Schreuder, die wel content is met de ontwikkelingen, uit. 

Lees ook: Schreuder trots na mooie opsteker: "Veel moed en passie getoond"

"De laatste weken zag je dat groeien en werd het spel ook steeds beter. Alleen heb je wel een succesje nodig als bevestiging. Met de afwezige Ishak Belfodil en Andrej Kramaric missen we nog twee topbasisspelers. Dat is hetzelfde als Ajax zonder Hakim Ziyech en Dusan Tadic speelt. Gelukkig staan er nu jongens als Sargis Adamyan op", aldus de coach oveer de debutant die tweemaal scoorde.

Het goede resultaat helpt de Nederlandse coach bovendien mee om weer rust te krijgen rondom de club, al was de druk volgens hem nog helemaal niet zo hoog als in de Duitse media werd gesteld. "Hoffenheim is gewoon een hartstikke rustige club. Heel fijn om daar te werken. Ook naar buiten uit is duidelijk aangegeven dat we alle tijd krijgen om de spelers te ontwikkelen. Ze zeggen zelf ook dat er vorig jaar een kant en klare Europa League of zelfs Champions League-ploeg stond en dat er nu sprake is van een ontwikkelingsselectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen