Romeinen ziedend na afgekeurde goal: "Het is geen balletles"

7 oktober 2019, 12:54

Na afloop van de wedstrijd tussen AS Roma en Cagliari heerste er vooral woede in het kamp van de Romeinen. Roma-aanvaller Nikola Kalinic dacht in de extra tijd van de wedstrijd zijn ploeg alsnog de drie punten te bezorgen, maar de goal werd met behulp van de VAR afgekeurd.

Met Justin Kluivert in de basis begon AS Roma moeizaam aan de wedstrijd en kwam het na een klein half uur spelen zelfs op achterstand door Joao Pedro. Nog geen vijf minuten later kwam het via een eigen doelpunt van Luca Ceppitelli wel weer op gelijke hoogte. Het lukte de thuisploeg maar niet op op voorsprong te komen, tot de extra tijd van de wedstrijd. Invaller Nicola Kalinic leek de winnende treffer te maken, maar na het lang kijken van de beelden werd de treffer tot grote boosheid van de Romeinen alsnog afgekeurd.

Hierna sloegen de stoppen door bij Roma en werd trainer Paulo Fonseca met een rode kaart van het veld gestuurd. Ook technisch directeur Gianluca Petrarchi was ziedend na afloop. "We zijn heel boos, we hebben al weken te maken met slechte beslissingen en we begrijpen er niks van", zei hij na afloop tegenover Sky Sport Italia.

"De scheidsrechter had vanaf het begin een negatieve houding naar ons. Hij creëerde alleen maar onrust in de wedstrijd. Die goal die wordt afgekeurd is schandalig", sprak Petrarchi furieus. "Er was contact, maar dat hoort erbij. Het is een mannensport en geen ballet klas voor kleine meisjes. Als je dit in Engeland laat zien, lachen ze ons uit. Als je deze goal afkeurt, kunnen we net zo goed geen voetbal meer spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen