PSV oefent tegen Waasland-Beveren, FC Groningen ook in actie

7 oktober 2019, 12:54

PSV oefent komende woensdag tegen het Belgische Waasland-Beveren. Mark van Bommel hoopt in die wedstrijd spelers die terugkomen van blessures wedstrijdritme op te kunnen laten doen, als de internationals van de Eindhovenaren afwezig zijn. Het gaat onder andere om Ibrahim Afellay, Ryan Thomas, Daniel Schwaab en mogelijk ook Gastón Pereiro.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Het kwintet zat tegen VVV-Venlo bij de wedstrijdselectie, waarbij Schwaab in de basis begon en Thomas inviel. Het duel wordt woensdag gespeeld, maar is voor het publiek niet toegankelijk. Matthias Verreth stapte afgelopen zomer nog van PSV over naar de Belgische club.

FC Groningen oefent ook

Er zijn nog meer besloten oefenwedstrijden tijdens de interlandperiode: ook FC Groningen komt namelijk in actie en wel tegen het Duitse Preussen Münster. Donderdag speelt de ploeg van Danny Buijs om 14.00 uur in het eigen stadion, al zijn ook daar geen fans bij welkom.

NAC Breda komt in actie tegen Club Brugge, zo schrijft BN/De Stem. Het is een van de zeven clubs in de Eerste Divisie die tijdens de interlandbreak niet wil spelen en oefent daarom tegen de Belgische topclub donderdag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen