De Roon als enige op scherp voor duel met Noord-Ierland

8 oktober 2019, 08:12   Bijgewerkt: 8 oktober 2019, 08:18

Marten de Roon zal donderdagavond in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland op moeten passen als hij in actie komt, want bij een gele kaart is de verdedigende middenvelder geschorst. De Roon staat in de kwalificatie al op twee kaarten en bij drie gele kaarten volgt een schorsing. Hij is de enige international in de selectie van Ronald Koeman. 

De Roon kreeg in het eerste duel tegen Wit-Rusland een kaart en ook in de gewonnen uitwedstrijd tegen Duitsland ging de middenvelder van Atalanta op de bon. Of De Roon donderdagavond in de basis zal starten bij Oranje is nog maar de vraag. Tegen Duitsland vormde hij samen met Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum het middenveld, maar tegen Estland kreeg Davy Pröpper de voorkeur.

Pröpper is er sowieso niet bij vanwege een hamstringblessure, maar Ajax-middenvelder Donny van de Beek komt ook in aanmerking om in de basis te beginnen zo liet bondscoach Ronald Koeman maandagmiddag tijdens de persconferentie doorschemeren. "Donny kan op twee posities op het middenveld spelen, dat doet hij bij Ajax ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen