Eriksen in 'zwaarste periode' sinds zijn komst naar Tottenham

8 oktober 2019, 14:23   Bijgewerkt: 8 oktober 2019, 14:30

Tottenham Hotspur-middenvelder Christian Eriksen zit naar eigen zeggen in de 'zwaarste periode' sinds zijn komst naar Noord-Londense club, maar weet dat het uitblijven van een transfer in de afgelopen transfeperiode hier niks mee te maken heeft. "De geruchten hebben geen effect op mijn spel."

Spurs werd in de Carabao Cup uitgeschakeld door League Two-club Colchester United, kreeg in de Champions League met 2-7 op de broek van Bayern München en verloor afgelopen weekend in de Premier League met 3-0 van Brighton & Hove Albion. Eriksen werd in de afgelopen zomer nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek, maar zag uiteindelijk geen transfer plaatsvinden. De slechte seizoenstart van Spurs heeft volgens Eriksen niks met de transferperikelen te maken. "Het maakt niks uit. Bij alle clubs wordt er in de zomer over transfers gesproken. Niet alle geruchten zijn waar", citeert EveningExpress de Deense middenvelder. "De geruchten hebben geen effect op mijn spel."

Eriksen was vorig seizoen een van de smaakmakers bij de ploeg van Mauricio Pochettino, maar dit seizoen wil het ook bij de Deen nog niet lukken. Hij miste de eerste strafschop in de penaltyserie tegen Colchester en was in de Premier League ook nog maar goed voor één goal en één assist. "Dit is de zwaarste periode sinds ik hier ben gekomen. Na vorig jaar zijn de verwachtingen hoog, we moeten nu elke wedstrijd winnen. De reden van de slechte resultaten is moeilijk aan te wijzen, maar we moeten er als spelers alles aan doen om dit om te draaien."

Spurs staat momenteel op een negende positie in de Premier League met slechts elf punten uit acht wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen