Dybala voelt zich weer voetballer: "Geen makkelijke zomer"

8 oktober 2019, 15:59

Voor Paulo Dybala stond de afgelopen zomer vooral in het teken van onzekerheid. De aanvaller van Juventus werd tot en met de laatste dag van de transferzomer in verband gebracht met een vertrek, maar bleef uiteindelijk toch in Turijn. Dat hij afgelopen weekend belangrijk kon zijn tegen Internazionale (1-2), doet hem goed.

De Argentijn was met een doelpunt belangrijk in de kraker in de Serie A en was daar erg blij mee. "Het was geen gemakkelijke zomer voor mij", zegt hij tegen Corriere della Sera. "Mijn naam werd in verband gebracht met veel clubs en dat is niet leuk. Ik had al voor de zomer gezegd dat ik hier wilde blijven, maar in voetbal zijn er vaak veel geruchten. Ik wist tot de laatste dag van de transferperiode niet wat er met me ging gebeuren. Ikzelf wilde graag bij Juventus blijven om hier te schitteren."

Dat lukte hem afgelopen zondag tegen Internazionale. Met een doelpunt droeg hij bij aan de 1-2 winst. "Er is een last van mijn schouders gevallen en ik voel me goed", zegt de ploeggenoot van Matthijs de Ligt. "Mijn doelpunt was belangrijk voor het team en ook voor mij."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen