Malen: "Ik ga er nog steeds zonder verwachtingen in"

9 oktober 2019, 09:16

Er is een goede kans dat Donyell Malen donderdagavond opnieuw in de basis start in het duel met Noord-Ierland, de spits van PSV begon de laatste interland tegen Estland ook al in de basis. Malen zelf gaat deze interlandperiode 'zonder verwachtingen' in en wacht rustig af.

Tegen Duitsland maakte hij zijn debuut en was hij met een treffer direct belangrijk voor de ploeg van Ronald Koeman. Dit leverde hem een paar dagen later zelfs een basisplek op tegen Estland. Ondanks zijn goede prestaties bij Oranje blijft de twintigjarige aanvaller nuchter. "Ik ga er nog steeds zonder verwachtingen in. Ik doe gewoon mijn best", zei hij in de Telegraaf. "Ik doe gewoon mijn best op de training, meer kan ik niet doen. Als je moet spelen, moet je er staan. Zelfs al kom je er niet in, dan moet je deze week je waarde hebben op de trainingen."

Malen was voor zijn debuut bij het Nederlands elftal al op dreef, maar kwam hierna pas echt los. In de zeven duels na zijn eerste interland maakte de spits van PSV maar liefst twaalf doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen