Dilrosun houdt vertrouwen in zichzelf en hoopt op grote Oranje

9 oktober 2019, 11:10   Bijgewerkt: 9 oktober 2019, 11:42

Javairo Dilrosun zit na een ongelukkige periode van blessureleed eindelijk weer lekker in zijn vel en kijkt met vertrouwen naar de toekomst. De aanvaller van Hertha BSC is samen met Justin Kluivert de enige in de selectie van Jong Oranje die ook al voor het grote Oranje uitkwam. Dilrosun vertrouwt op zichzelf en denkt dat een nieuwe kans bij de ploeg van Ronald Koeman wel weer komt.

Op 19 november 2018 maakte Dilrosun zijn debuut voor Oranje in de Nations League tegen Duitsland. Hij viel vlak voor rust in voor Ryan Babel, maar zijn debuut liep uit op een deceptie nadat hij zich na 21 minuten in het veld te hebben gestaan alweer moest laten wisselen. "Bij het aanzetten schoot het in mijn linkerhamstring. Ik droomde van mijn interlanddebuut, maar het was niet het debuut waar ik op gehoopt had", sprak hij in de Telegraaf.

Na meerdere blessures achter elkaar is de vleugelaanvaller inmiddels weer helemaal terug. Hij is dit seizoen een vaste waarde bij Hertha en was al goed voor drie doelpunten en twee assists. Dat hij voorlopig genoegen moet nemen met een plek bij Jong Oranje vindt de 21-jarige aanvaller geen probleem. "Ik ben blij dat ik weer geselecteerd ben. Jong Oranje beschikt over heel veel talent. Portugal en Noorwegen zijn interessante tegenstanders. Het is sowieso geweldig dat het grote Oranje het ook zo goed doet." Over de toekomst is hij duidelijk. "Als ik gezond en fit blijf en doe wat ik nu doe, dan dient een nieuwe kans in Oranje zich vanzelf aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen