Sparta bespreekt in december toekomst van Dervisoglu

9 oktober 2019, 12:58

Sparta bespreekt in december de toekomst van Halil Dervisoglu. De aanvaller maakt per 1 januari in principe de overstap naar Brentford, maar de Rotterdammers hopen stiekem op een lange verblijf. Met vier doelpunten en drie assists heeft de negentienjarige Dervisoglu een belangrijk aandeel in het huidige succes van Sparta.

Afgelopen zomer maakten Sparta en Brentford de winterse transfer al in orde.  "De overeenkomst gaat op 1 januari in, het is aan de club en de speler hoe ze dat gaan invullen. Wij gaan ervan uit dat hij in januari vertrekt", zegt technisch directeur Henk van Stee tegen Voetbal International. "De gedachte dat een heel seizoen in de Eredivisie goed zou zijn voor hem kan ik wel volgen, maar dat is niet aan ons. Ik ga na 1 december contact opnemen met Brentford over de situatie. We moeten natuurlijk tijdig weten waar we aan toe zijn."

Henk Fraser is hoopvol en is benieuwd naar wat Brentford in december te melden heeft. "Ik heb het gevoel dat hij graag zou willen blijven", aldus de oefenmeester, die met de promovendus na negen wedstrijden knap vijfde staat in de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen