Gisteren gemist: Duitsland en Argentinië gelijk, Müller twijfelt

10 oktober 2019, 00:30   Bijgewerkt: 9 oktober 2019, 23:51

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 9 oktober.

Duitsland ondanks recordtreffer Gnabry niet langs Argentinië

De vriendschappelijke interland tussen Duitsland en Argentinië heeft woensdagavond geen winnaar opgeleverd. De Duitsers leidden in Dortmund tot halverwege de tweede helft met 2-0, maar door doelpunten van Lucas Alario en Lucas Ocampos eindigde de oefenwedstrijd in 2-2. Serge Gnabry en Kai Havertz waren voor rust trefzeker voor Die Mannschaft.

Müller twijfelt openlijk over toekomst bij Bayern München

Thomas Müller speelt al sinds 2000 voor Bayern München, maar de aanvallende middenvelder sluit niet uit dat er binnenkort een einde komt aan zijn periode bij Der Rekordmeister. De Duitser zit in het nieuwe seizoen meer op de bank dan hem lief is. De laatste vijf wedstrijden startte Müller niet.

Vermoedelijke opstelling: Veltman en Promes in de basis

De opstelling van het Nederlands elftal voor het EK-kwalificatieduel met Noord-Ierland kent ten opzichte van de gewonnen wedstrijd tegen Estland (0-4) twee wijzigingen, denkt het Algemeen Dagblad. Vermoedelijk opteert bondscoach Ronald Koeman voor onder anderen Joël Veltman, Marten de Roon en Quincy Promes. Dat is slecht nieuws voor Denzel Dumfries, Donny van de Beek en Donyell Malen.

Noord-Ier McNair hoopt op onderschatting bij Oranje

Het vertrouwen is groot bij het Nederlands elftal na de overwinningen tegen Duitsland (2-4) en Estland (0-4). Oranje kan donderdag een enorme stap richting EK-kwalificatie zetten door ook Noord-Ierland te verslaan. De Noord-Ieren zijn echter ook nog in de race voor een EK-ticket en willen vanuit de underdogpositie toeslaan. Paddy McNair hoopt dat het Nederlands vertrouwen in De Kuip doorslaat naar onderschatting.

Petr Cech verrast en gaat aan de slag als ijshockeydoelman

Petr Cech (37) stopte een aantal maanden geleden als profvoetballer, maar blijft actief als topsporter. De Tsjech trekt weer de keepershandschoenen aan en gaat aan de slag als ijshockeyer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen