Petrovic na vier maanden weg uit Bulgaarse gekte

10 oktober 2019, 08:15

Zeljko Petrovic is vertrokken als trainer van Botev Plovdiv. De 53-jarige oefenmeester was slechts vier maanden werkzaam in Bulgarije. In die periode maakte hij wel de gekste dingen mee, beschrijft De Telegraaf. Petrovic kreeg zelfs een leugendetector voor zijn neus.

Dat gebeurde bij een plotselinge inval van de Bulgaarse politie, aldus de ochtendkrant. In groepjes van drie moesten spelers en staf meekomen. Via onder andere leugendetectortesten willen de Bulgaren matchfixing beteugelen. De uitslag van de test is naar verluidt nog steeds niet bekend.

Petrovic' laatste wedstrijd op de bank van Plovdiv symboliseerde de afgelopen vier maanden. Na een 3-0 nederlaag wilde de eigen aanhang dat spelers hun shirt uittrokken. Fans vinden dat de spelers het shirt niet waard zijn. Binnen de selectie zijn de spelers ook nog eens piepjong. Een vijftienjarige jongen liep afgelopen weekend in de spits en op de bank zaten nog eens vijf spelers van zeventien jaar. Dat is het gevolg van een exodus aan spelers vanwege salarisachterstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen