Ihattaren en Gravenberch op lijst toptalenten The Guardian

10 oktober 2019, 18:36   Bijgewerkt: 11 oktober 2019, 00:11

De Britse krant The Guardian heeft twee Nederlanders opgenomen in de jaarlijkse talentenlijst. Mohamed Ihattaren (PSV) en Ryan Gravenberch (Ajax) behoren volgens het Britse medium tot de zestig grootste talenten die in het jaar 2002 zijn geboren. De bekendste naam op de lijst is die van FC Barcelona-toptalent Ansu Fati.

Ihattaren, die ook voor een interlandcarrière bij Marokko kan kiezen, is dit seizoen een van de smaakmakers bij PSV. Hij speelde in totaal al 24 wedstrijden in het eerste elftal. Gravenberch, onlangs verkozen tot beste talent van de eerste periode in de Eerste Divisie, speelde tot nu toe drie wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax. Dit seizoen maakte hij speelminuten in de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Frankrijk is met liefst vijf spelers vertegenwoordigd in de talentenlijst. Eduardo Camavinga, nog altijd maar zestien jaar, is basisspeler bij Stade Rennes en maakte onlangs veel indruk tegen Paris Saint-Germain. Andri Lucas Gudjohnsen wordt ook een mooie toekomst voorspeld: de zeventienjarige zoon van Eidur Gudjohnsen staat onder contract bij Real Madrid.

Myron Boadu en Daishawn Redan stonden vorig seizoen in de talentenlijst van The Guardian. Het jaar daarvoor zorgden Lutsharel Geertruida en Kik Pierie voor de Nederlands inbreng.

De volledige lijst is hier te bekijken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen