Noord-Ierland ziet stunt in rook opgaan: "Dit is zeer wreed"

11 oktober 2019, 08:29

Het lukte Noord-Ierland donderdag net niet om te stunten tegen het Nederlands elftal. De ploeg die vooralsnog heel goed presteert in de EK-kwalificatie was er zeer dichtbij, maar moest uiteindelijk toch capituleren: 3-1. Bondscoach Michael O'Neill beseft dat er een grote kans niet is benut.

Noord-Ierland versloeg tot dusver alle 'kleintjes' in de poule en stond er daardoor zeer goed voor. Tegen Oranje kwam het op voorsprong, maar verloor het toch. "Dit is zeer wreed", zegt de bondscoach tegen de BBC. "We zijn teleurgesteld, vooral door de manier waarop we hebben verloren. Twee doelpunten incasseren in blessuretijd is een bittere pil. Lange tijd kon Oranje ons weinig problemen geven en wij deden het briljant. We hadden uiteindelijk gehoopt in ieder geval een punt te pakken."

Volgens O'Neill was het knap dat Noord-Ierland zolang goed presteerde tegen Oranje. "We wisten dat we terug zouden worden gedrukt voor lange tijd. Zij hebben spelers van wereldklasse. We wisten ook dat we een kans zouden krijgen, en die hebben we gepakt. Uiteindelijk konden we het net niet vasthouden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen