Stengs lovend over Boadu: "Meer waard dan 25 miljoen euro"

11 oktober 2019, 08:55

AZ presteert dit seizoen uitstekend in zowel Europa als de Eredivisie en heeft dat voor een groot deel te danken aan de goede aanvalslinie. De twee talenten Myron Boadu en Calvin Stengs maken net als Oussama Idrissi indruk en zijn lovend over elkaar.

Beide spelers zijn nog jong en voelen dat ze voor een mooie carrière staan. De NOS vroeg het duo wie van de twee nu het meeste waard is. De achttienjarige Boadu kiest voor Stengs. "Cal is nu al een stuk constanter dan ik. Welk bedrag hij waard is? Ik denk wel al 25 miljoen euro en we zijn nog maar net begonnen. Ik denk dat veel clubs een speler als Calvin Stengs willen, al zal AZ niet snel afscheid van hem willen nemen."

De twintigjarige Stengs is van mening dat Boadu AZ meer geld gaat opleveren. "Hij is nog zo jong en al zo goed. En hij scoort al in Europa en in de Eredivisie. Daar willen clubs wel veel voor betalen. Dat moet nog meer zijn dan 25 miljoen euro, haha. Maar het is niet aan ons om dat te bepalen. Dat laten we aan Max (Huiberts, technisch directeur AZ, red.) en zaakwaarnemers over."

Oranje

Beide aanvallers werden in verband gebracht met Oranje, maar moeten zich eerst laten zien bij Jong Oranje. "Het is natuurlijk mooi dat onze namen al worden genoemd, maar wat Cal zegt: we moeten ons doorontwikkelen en dan wachten op een kans", zegt Boadu.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen