Duitsland-verdediger Stark valt wederom uit met blessure

11 oktober 2019, 18:44

Niklas Stark moet zijn debuut namens de nationale ploeg van Duitsland opnieuw uitstellen. De verdediger is in het spelershotel geblesseerd geraakt en zijn naar verluidt opgelopen vleeswond moest zelfs worden gehecht, waardoor hij opnieuw niet inzetbaar is. Het is al de zesde keer dat de achterhoedespeler zijn debuut (vanwege een blessure) moest uitstellen.

De verdediger zat al zes duels in de selectie van Die Mannschaft, maar mede door blessureleed en het feit dat hij op de bank bleef in sommige duels kwam zijn entree tussen de lijnen er nog niet. Tegen Argentinië (oefenduel, 2-2) ontbrak hij al bij de ploeg van Joachim Löw vanwege maagproblemen.

Voor Stark kwam zijn debuut wel dichtbij, aangezien er achterin de nodige problemen zijn voor bondscoach Löw, die zelfs Robin Koch van SC Freiburg al voor het eerst moest oproepen achterin. Overwogen om de ervaren krachten, bijvoorbeeld Mats Hummels, een nieuwe kans te geven, heeft de keuzeheer niet. "We zijn de weg van verjonging ingeslagen. Op dit moment zie ik geen reden daar iets aan te veranderen." Estland is de opponent van Duitsland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen