Memphis ontbreekt wegens bovenbeenklachten tegen Wit-Russen

11 oktober 2019, 20:15   Bijgewerkt: 11 oktober 2019, 23:28

Memphis Depay ontbreekt in de wedstrijdselectie van het Nederlands elftal voor het EK-kwalificatieduel met Wit-Rusland. De spits van Oranje en Olympique Lyon kampt met bovenbeenklachten en keert hoogstwaarschijnlijk terug naar Frankrijk. Een aderlating voor de Oranje-selectie en bondscoach Ronald Koeman, die zondag in de punt van de aanval iets anders moet verzinnen. 

Dat doet het met de huidige selectie, want Koeman roept geen vervanger op voor Memphis. Daardoor bestaat de selectie tegen de Wit-Russen uit slechts 22 spelers. De spits, in vorm bij zijn club, scoorde donderdagavond nog twee keer in het met 3-1 gewonnen duel tegen Noord-Ierland. Dat Jong Oranje - dat vrijdagavond won van Jong Portugal - belangrijke wedstrijden speelt, heeft wellicht ook te maken met deze keuze van de bondscoach. 

Luuk de Jong (Sevilla) en Donyell Malen (PSV) lijken de belangrijkste gegadigden om Memphis voorin te vervangen tegen Wit-Rusland. In de kwalificatiepoule staat Oranje op onderling resultaat bovenaan, terwijl Duitsland en Noord-Ierland (met een duel meer gespeeld) hetzelfde puntentotaal hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen