Boadu spreekt van 'droomdebuut' na twee treffers tegen Portugal

11 oktober 2019, 21:56   Bijgewerkt: 11 oktober 2019, 22:01

Myron Boadu debuteerde vrijdagavond bij Jong Oranje met twee doelpunten tegen Jong Portugal (4-2). De spits van AZ was beslissend en kon dan ook niets anders dan tevreden zijn na het duel. "Dit kun je wel een droomdebuut noemen. Twee kansen, twee goals."

Dat vertelde hij tegenover FOX Sports. "Als je bij 3-2 eruit gehaald wordt, zit je toch niet echt lekker op de bank", zei de spits, die werd gewisseld in de slotfase en zag hoe Calvin Stengs het duel besliste. Dat Boadu tweemaal scoorde, dankte hij aan het team. Toch was Boadu niet alleen maar tevreden. "We hebben veel talent, dat hebben we maar bij vlagen gezien. Bij vlagen waren we ook heel slordig." 

Dat Boadu tweemaal scoorde, kwam mede door Stengs, zijn ploeggenoot bij AZ, die twee keer een puntgave assist had op de spits. "We zijn met z'n vijven bij Jong Oranje vanuit AZ, maar ook de andere jongens zoals Justin Kluivert kennen me al langer." Samen met hen, maakte Boadu een uitstekende indruk, wat niet voor heel Jong Oranje gold.

Voor de pauze was het onvoldoende, vond ook Boadu. "In de eerste helft waren we heel slordig en gaven we Portugal de kans om weer te voetballen. Toch goed dat we deze pakken tegen een directe concurrent", besloot Boadu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen