Memisevic pijnvrij: "Misschien twee of drie keer zonder pijnstiller"

12 oktober 2019, 15:11

Samir Memisevic (op archiefbeeld) is eindelijk pijnvrij. De speler van FC Groningen liep maandenlang met een chronische blessure bij zijn buikstreek. Vorig seizoen speelde hij dan ook grotendeels met pijnstillers. Memisevic maakte donderdag zijn rentree in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Preussen Münster (2-1) en lonken zijn eerste minuten van dit seizoen in de Eredivisie.

"Vorig seizoen speelde ik zeker 33 van de 36 wedstrijden met pijnstillers. Misschien maar twee of drie zonder. Het was dus een zwaar jaar", vertelt de Bosniër aan FC Groningen TV. "Persoonlijk verliep het seizoen met veel wedstrijden en goals wel goed, maar ik had ook pijn."

In de voorbereiding meldde Memisevic zich vol goede moed weer bij Groningen. "Op de eerste training had ik nog steeds pijn. Ik hield het niet meer vol. De blessure beperkte mij zeer. Ik sprak met de trainer en de medische staf. Zij zeiden dat alleen rust zou helpen."

De pijn is nu helemaal verdwenen en komt de terugkeer in de Eredivisie dichtbij. Tegen Preussen Münster tankte Memisevic alvast vertrouwen door te scoren. "Geweldig om na vierenhalve maand terug te zijn. Het herstel had veel tijd nodig. Ik moest een stap terugdoen om te herstellen. Het belangrijkste is dat ik nu geen pijn meer heb."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen