Martinez trots op België, maar waarschuwt scorende Batshuayi

14 oktober 2019, 11:07

Net als Nederland heeft ook België deze interlandperiode zes punten gepakt. Nadat er ruim gewonnen werd van San Marino, rekende het team zondag ook af met Kazachstan (0-2). Trainer Roberto Martinez is tevreden.

Hij vindt het knap dat zijn team zondag prima voor de dag kwam. "Winnen in deze omstandigheden is heel belangrijk", zegt de bondscoach tegen Sporza. "Het is niet alleen het talent dat daarvoor zorgt, er is ook de focus. Ik ben heel trots op de manier waarop we deze wedstrijd aanpakten. Dit was gevaarlijk. Donderdag gewonnen tegen San Marino, dan zo'n verre reis en op kunstgras. Als je dan nog eens de honger van Kazachstan zag, hebben we het heel goed gedaan. In de tweede helft kregen we nog vier à vijf kansen om de score hoger te laten oplopen."

De Spaanse trainer is dus lovend over zijn team, maar niet over de situatie van Michy Bat­shuayi. De spits van Chelsea scoorde weliswaar tegen Kazachstan, maar maakt dit seizoen nauwelijks minuten. "Hij speelt niet genoeg bij Chelsea. Ik vind dat spijtig, ook al scoort hij wel veel bij de nationale ploeg. Ik hoop dat hij meer zal spelen, want we hebben hem echt nodig... Maar dan moet hij wel spelen. Anders moet er een oplossing komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen