Milik scoort voor Polen, maar is ontevreden over reserverol

14 oktober 2019, 11:38   Bijgewerkt: 14 oktober 2019, 11:48

Polen plaatste zich zondagavond voor het EK in 2020 door met 2-0 te winnen van concurrent Noord-Macedonië. De Polen beslisten het duel pas laat mede door een doelpunt van invaller en voormalig speler van Ajax Arkadiusz Milik.

De aanvaller van Napoli was weliswaar goed voor een treffer, maar na afloop was hij niet te spreken over zijn reserverol. "Ik wil meer spelen dan vijftien minuten per wedstrijd, maar meer zal ik er niet over zeggen", citeerde Poolse media de spits. "Mijn goal was belangrijk. Het gaf ons rust in het hoofd en betekende definitieve kwalificatie voor het EK.

De spits gelooft in zijn eigen kwaliteiten en hoopt op het EK regelmatiger te spelen dan dat hij nu doet. "Als ik niet speel, is het moeilijk. Ik hoop dat ik naar mijn derde grote eindtoernooi ga en dat ik ga spelen. Het zal aan mijzelf liggen". Met Robert Lewandowski heeft Milik een geduchte concurrent. De spits van Bayern München was gister maar weer eens belangrijk met een assist. "We moeten nog werken aan de details, maar in de toekomst hoop ik dat we nog beter worden als team. We kunnen het nu vieren, maar morgen is weer een nieuwe dag. We zijn professionele voetballers", zei de goalgetter na afloop van de gewonnen wedstrijd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen