Schöne over De Ligt: "Gewoon rustig blijven, hij gaat zeker slagen"

15 oktober 2019, 07:48

Matthijs de Ligt maakte deze zomer de overstap van Ajax naar Juventus en heeft het moeilijk in zijn eerste periode in Turijn. De centrale verdediger lijkt zelfvertrouwen te zijn verloren bij de Oude Dame, hetgeen ook in zijn spel bij het Nederlands elftal is terug te zien. Lasse Schöne, die eveneens naar de Serie A vertrok deze zomer, rekent erop dat het 'gewoon' goedkomt met zijn voormalig ploeggenoot.

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Toch hoeft helemaal niemand zich zorgen te maken over Matthijs. Bij Ajax was voor hem alles vertrouwd, als kind van de club ging het vaak vanzelf", aldus Schöne, die zelf in een andere situatie naar Genoa vertrok. "Want ik heb geen gigantisch prijskaartje om mijn nek hangen."

Twijfels of zijn oude ploeggenoot het gaat redden, heeft de Deen overigens niet. "Toch gaat hij zeker slagen. Er zit bij hem een goede kop op en voetballend heeft iedereen zijn talent wel gezien. Gewoon rustig blijven en je niet gek laten maken", is zijn advies voor De Ligt, die door de blessure van Ciorgio Chiellini wel zeker lijkt van een basisplaats bij Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen