Lyon bereikt afkoopregeling met Sylvinho en assistent Lazaro

15 oktober 2019, 12:30

Olympique Lyon heeft een overeenkomst bereikt met Sylvinho en diens assistent Fernando Lazaro. Het was al bekend dat de Braziliaan niet langer hoofdcoach zou zijn bij de Franse topclub, maar een akkoord over een definitief vertrek was er nog niet. Die heeft Lyon reeds bereikt, waardoor het duo op geen enkele wijze aan de club verbonden blijft.

Dat schrijft Lyon op het clubkanaal. Lazaro was de enige persoon die Sylvinho bij zijn aanstelling dacht nodig te hebben voor zijn nieuwe club, waardoor ook diens vertrek goed verklaarbaar is. 'Wel wil de club duidelijk maken dat de bedragen die in de media verschenen over de te betalen vergoediing, op geen enkele manier overeenkomt met het bedrag dat het duo betaald zal worden', schrijft Lyon.

Lees ook: Memphis en Tete krijgen Rudi Garcia als trainer bij Lyon

Het gerucht deed de ronde dat de topclub liefst vier miljoen (!) euro aan afkoopsommen moest betalen, maar dat wordt dus stelling ontkend. Zeker is dat het duo niet meer werkzaam is bij Lyon, dat met Rudi Garcia inmiddels ook al een opvolger heeft aangesteld.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen