Vorm weer aan de slag bij Tottenham: "Voelt als thuiskomen"

15 oktober 2019, 13:25

Michel Vorm gaat voor de tweede keer aan de slag bij Tottenham Hotspur. De 35-jarige doelman zwaaide afgelopen zomer af na een dienstverband van vijf jaar, maar vond geen nieuwe werkgever en keerde maandag terug in Londen. Dat voelt goed, zegt de Nederlander.

Door de zware blessure van Hugo Lloris was Tottenham naarstig op zoek naar een extra optie onder de lat. Maandag werd Vorm voor een jaar vastgelegd, waardoor er met de Nederlander en Paulo Gazzaniga nu twee volwaardige doelmannen onder contract staan. "Ik ben blij dat ik terug ben", zegt Vorm op de clubwebsite. "Het is gemakkelijk, want er is niet veel veranderd. De meeste mensen bij de club kende ik al. Ik heb hier vijf jaar gespeeld, dus het voelt als thuiskomen."

Omdat Vorm geen club had, heeft de afgelopen 4,5 maand niet veel gedaan. Hij moet dus snel wedstrijdfit worden, zegt de keeper. "Ik heb van mijn leven genoten en dat was iets wat ik in de twintig jaar daarvoor nooit kon doen. Het was een mooie ervaring, maar het voelt ook goed om weer voetballer te zijn. Ik ga er weer vol tegenaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen