Inter bevestigt blessures D'Ambrosio en Alexis Sánchez

15 oktober 2019, 16:06

Internazionale heeft de interlandperiode wat blessuregevallen betreft niet bepaald goed doorstaan: Alexis Sánchez heeft een forse enkelblessure opgelopen en ligt de komende maanden uit de roulatie. Verder heeft

€790k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/danilo-d-ambrosio">Danilo D'Ambrosio zijn teen gebroken en is daarom voorlopig ook niet inzetbaar.

Dat heeft de Italiaanse club laten weten. Eerder al liet de bondscoach van Chili weten dat de kwetsuur van Sánchez – die vijf minuten voor tijd naar de kant moest - vermoedelijk niet meeviel en dat heeft Internazionale reeds bevestigd. De club laat weten dat de linkerenkel is ontwricht en er mogelijk een operatie nodig is voor herstel. Pijnlijk genoeg kwam zijn blessure tot stand door een tackle van Juventus-speler Juan Cuadrado.

D'Ambrosio out

Ook de gebroken teen van D'Ambrosio, die hij opliep in het duel met Griekenland, is door de Italiaanse topclub bevestigd. Vermoedelijk mist hij in elk geval de komende drie duels voor de nummer twee van de Serie A, die dan Sassuolo, Borussia Dortmund en Hellas Verona treft. D'Ambrosio had een vaste plaats in het vernieuwde Inter onder Antonio Conte.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen