Moreno en Ramos dragen EK-kwalificatie op aan Enrique

16 oktober 2019, 11:58

De Spaanse bondscoach Roberto Moreno draagt de kwalificatie voor het EK in 2020 op aan zijn voorganger Luis Enrique. Moreno nam afgelopen zomer het stokje over van Enrique, omdat laatstgenoemde om privéredenen afscheid moest nemen van de Spaanse ploeg. "Het succes van de kwalificatie dragen we op aan Enrique en zijn familie", sprak Moreno na afloop.

Na een late goal van Rodrigo Moreno in de wedstrijd tegen Zweden was Spanje verzekerd van een plek op het EK van 2020. Bondscoach Moreno had na afloop van de wedstrijd mooie woorden over voor Luis [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/351979/enrique-stopt-per-direct-als-bondscoach-van-spanje/,_blank,Enrique] en dankte het succes aan hem. "Vanavond dragen we het succes op aan Enrique en zijn familie. Zijn werk met dit team heeft ons in een hele sterke positie gebracht en we zijn hem erg dankbaar", zei hij na afloop op de persconferentie. Verder sprak de Spaanse keuzeheer zijn dank uit aan de Spaanse bond. "Ik ben de president van de RFEF, Luis Rubiales, erg dankbaar voor de kans om dit team te trainen."

Ook aanvoerder Sergio Ramos gaf publiekelijk zijn steun aan Enrique. Op zijn Instagram-pagina plaatste hij een foto met de tekst 'Dit is voor jou, Luis Enrique'.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen