Gisteren gemist: Miedema op schot, FC Twente maat te klein

17 oktober 2019, 00:30   Bijgewerkt: 16 oktober 2019, 23:33

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 16 oktober.

Fans Utrecht willen Ihattaren hart onder de riem steken

Supporters van FC Utrecht willen zaterdag tijdens de wedstrijd tegen PSV massaal gaan klappen in de 24e minuut. Dit om PSV'er Mohamed Ihattaren (17), wiens vader deze maand overleed, een hart onder de riem te steken. Dat is te lezen op verschillende Facebookpagina's van Utrechtse supporters.

Twente heeft tegen favoriet Wolfsburg geen schijn van kans: 6-0

De FC Twente Vrouwen lijken een lang avontuur in de Champions League Vrouwen te kunnen vergeten. De Tukkers van trainer Tommy Stroot (foto) verloren in Duitsland het heenduel in de achtste finales van de favoriet VfL Wolfsburg met liefst 6-0 en daarmee lijkt de club uit Enschede nagenoeg zeker van uitschakeling. Dominique Bloodworth maakte de derde en zesde goal namens de gastvrouwen.

Miedema helpt Arsenal met vier goals langs Slavia Praag

Met dank aan Vivianne Miedema heeft Arsenal woensdag het uitduel met Slavia Praag in de Champions League gewonnen. De Oranjeleeuwin imponeerde met vier goals en had daarmee een gigantisch aandeel in de royale uitzege van The Gunners: 2-5.

Atlético met Van Veenendaal niet voorbij Manchester City

Met Sari van Veenendaal op doel heeft Atlético Madrid in de Champions League Vrouwen met 1-1 gelijkgespeeld op bezoek bij Manchester City. De Spanjaarden kwamen al vroeg op achterstand, maar dankzij hun gelijkmaker in de tweede helft zijn zij de morele winnaars van het gelijkspel.

FC Utrecht wil Galgenwaard kopen en onderhandelt

FC Utrecht wil Stadion Galgenwaard gaan kopen. Dat laat clubeigenaar Frans van Seumeren weten in gesprek met Voetbal International. De Domstedelingen huren het stadion op ditmoment nog van de gemeente, maar denken dat het rendabeler is om bezitter van het stadion te worden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen