Ajax breidt samenwerking met Guangzhou R&F verder uit

17 oktober 2019, 10:44   Bijgewerkt: 17 oktober 2019, 16:07

Ajax en het Chinese Guangzhou R&F breiden hun samenwerking uit. Daarmee levert Ajax drie extra stafleden aan de Aziatische club. De Amsterdammers hebben sinds 2018 een samenwerking op het gebied van jeugdontwikkeling. Met de upgrade heeft Ajax nu acht stafleden (zeven voor technische staf, één partnership coördinator) in China zitten. Als teken van dankbaarheid heeft de R&F Football Academy hun hoofdstadion naar Edwin van der Sar vernoemd.

"We zijn blij en trots op de uitbreiding van dit partnership", reageert Van der Sar op het clubkanaal van Ajax. "Het toont de tevredenheid en het vertrouwen van onze Chinese partner, en het is duidelijk dat we ons werk op hoog niveau doen. We zijn dankbaar voor een eerbare partner als Guangzhou R&F."

Bij Guangzhou R&F zien ze dat de samenwerking zijn vruchten afwerpt. "We hebben veel waardering voor de toewijding en inspiratie die de stafleden van Ajax hebben getoond sinds we onze samenwerking zijn begonnen", aldus Guangzhou's vice-president Nicky Wong. "Iedereen is getuige geweest van de verbeteringen in onze jeugdopleiding in de afgelopen twee jaar. Dit bevestigt dat onze keuze de juiste is geweest en we zijn blij dat deze samenwerking nog dieper en breder zal worden."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen