'Ajax-talent Brobbey sprak met Ghanese bondscoach'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 oktober 2019 – Ajax-aanvaller Brian Brobbey (17) heeft een gesprek met de bondscoach van Ghana achter de rug. De spits heeft een dubbel paspoort en mag dus uitkomen voor twee landen. Hoewel hij in de jeugd altijd voor de nationale teams van Oranje speelde, staat hij op voorhand dus wel open voor gesprekken met de voetbalbond van Ghana.

'Ajax-talent Brobbey sprak met Ghanese bondscoach'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft Ajax Showtime althans. De talentvolle spits kreeg van bondscoach James Kwesi Appiah de plannen te horen voor de Afrika Cup 2021 en het WK 2022, waar hij mogelijk een rol in kan spelen. Ook zijn broers, Samuel Brobbey, Derrick Luckassen en Kevin Luckassen, zouden in beeld kunnen komen bij Ghana. Ook Myron Boadu (AZ) en Cody Gakpo (PSV) zouden in de toekomst kunnen kiezen voor een avontuur bij de nationale ploeg van Ghana, al is die keuze vooralsnog niet aan de orde. 

Brobbey zou normaliter overigens zijn opgeroepen voor het aanstaande WK Onder 17 namens het Nederlands jeugdelftal, maar kampt met een blessure. FC Groningen-aanvaller Romano Postema is zijn vervanger in de selectie van Peter van der Veen.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd