Spakenburg-spits Selimi krijgt vijf duels na ridicule tackle

17 oktober 2019, 18:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Spakenburg-aanvaller Argjend Selimi is door de KNVB voor liefst vijf wedstrijden geschorst na zijn belachelijke tackle tegen IJsselmeervogels. De invaller haalde met een snoeiharde ingreep, die de bal totaal miste, een gevaarlijke counter eruit, maar wel met de kans om Ahmed el Azzouti ernstig te blesseren.

Volgens Voetbal247 levert hem dat een schorsing van vijf duels op. Scheidsrechter Stef Veekamp trok terecht de rode kaart en noteerde die onder de noemer 'gemeen spel', waardoor een lange schorsing sowieso al in de lijn der verwachting lag. Na het duel gaf Selimi ook nog eens aan een volgende keer weer een dergelijke overtreding te maken als dat nodig zou zijn om het 2-2 gelijkspel over de streep te trekken.

Lees ook: aanvaller krijgt donkerrode kaart in Spakenburgse derby

Daarmee bedoelde hij vermoedelijk dat hij de counter er opnieuw zou uithalen, in plaats van de manier waarop. Er ging zelfs even de ronde dat hem daarom een extra lange schorsing zou wachten, maar dat is niet het geval. Selimi – die in de derby met IJsselmeervogels zelf voor de 2-2 had gezorgd - mist de duels met TEC (thuis), ASWH (thuis), Scheveningen (uit), Katwijk (thuis) en Excelsior Maassluis (thuis).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen