Bosz spreekt met Bayer over mogelijke contractverlenging

17 oktober 2019, 19:10

Peter Bosz is met Bayer Leverkusen in gesprek om zijn na dit seizoen aflopende contract te verlengen. De onderhandelingen tussen beide partijen zijn gaande, waarbij de doorgroeimogelijkheden voor de Nederlandse coach zwaar wegen en een nieuw contract dus nog geen zekerheidje is. "Er staat geen druk op. Voor mij niet en voor de club ook niet. We zijn rustig met elkaar in gesprek."

Dat vertelt hij tegenover Bild over zijn verbintenis bij Bayer Leverkusen, waar hij inmiddels bijna een jaar werkzaam is en met wie hij Champions League-voetbal veroverde. "Het belangrijkste is de ontwikkeling die de club kan maken. Welke spelers blijven, wie vertrekt er. Het gaat in voetbal uiteindelijk in de eerste plaats om winnen, daarom is voor ons de vraag: vált er iets te winnen", legt Bosz zijn keuze uit.

Afgelopen zomer vertrok sterspeler Julian Brandt bijvoorbeeld, iemand die Bosz nog altijd zegt te missen bij Bayer. Ook voor Kai Havertz, een andere sleutelspeler van de ploeg van Bosz, is bijzonder veel belangstelling. Ondanks het vertrek van Brandt is Bayer Leverkusen in de Bundesliga overigens aardig begonnen en kan het vrijdagavond zelfs de koppositie pakken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen