Geertruida zet na mondeling akkoord ook handtekening

17 oktober 2019, 22:54

Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida heeft zijn contract definitief verlengd. De negentienjarige voetballer had eerder al een mondelinge overeenkomst bereikt met de Rotterdammers, maar heeft donderdag ook zijn handtekening gezet onder de nieuwe verbintenis, die hem tot en met 2022 aan de Stadionclub bindt.

Dat heeft Feyenoord bekend gemaakt via de officiële kanalen. Geertruida beschikte over een aflopende contract in De Kuip, maar technisch directeur Sjaak Troost liet in september, toen het akkoord al werd bereikt, nog weten volop te geloven in de toekomst van de jeugdinternational, die voor Oranje onder 16, 17, 18 en 19 speelde. Het is dan ook niet vreemd dat hij direct voor twee jaar bijtekent. 

Lees ook: Feyenoord gaat aflopend contract Geertruida (19) verlengen

Geertruida kwam in 2012 in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht, vijf jaar later debuteerde hij in de hoofdmacht. Dit seizoen kwam de verdediger al liefst twaalf keer in actie, waaronder drie Europese duels in de Europa League. Als rechtsback moet hij normaliter wel Rick Karsdorp voor zich dulden, maar door zijn goede ontwikkeling werd Bart Nieuwkoop wel verhuurd aan Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen