Fortuna Sittard speelt voorlopig nog zonder aanvoerder Pinto

18 oktober 2019 – Fortuna Sittard trainde vrijdag met 27 man, maar dat geeft ook een vertekend beeld. Nog niet alle blessuregevallen zijn speelklaar. "Maar het begint wel te komen ja", zegt een hoopvolle Sjors Ultee, die zich met Fortuna voorbereidt op de uitwedstrijd van zondag tegen FC Emmen. Vervelend voor Fortuna is wel dat de rentree van aanvoerder Mica Pinto voorlopig nog op zich laat wachten.

Fortuna Sittard speelt voorlopig nog zonder aanvoerder Pinto

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Carbonell traint nog niet mee 11 tegen 11, Dammers duurt ook nog even, Amiot is niet honderd procent en Damascan traint wel mee, maar speelt ook nog niet", somt de trainer op tegenover De Limburger. Pinto is in ieder geval nog lang niet zover. Het kan zelfs zijn dat de captain pas na de winterstop terugkeert van zijn hoofdblessure. "Het gaat heel langzaam. Hij zit nu in een fase dat hij weer vijftien minuutjes mag wandelen. En dit zijn ook blessures waar je totaal geen risico mee gaat nemen."

Met de wel beschikbare spelers hoopt Ultee resultaat te kunnen boeken in Emmen. "Het zijn twee teams die allebei nog niet heel stabiel presteren, maar ik zie Emmen wel als een directe concurrent. Dus dan staat er wat meer druk op. Niet erg, want ik denk dat als je de spelers tegenover elkaar zet, dat je redelijk gelijkwaardig voor de dag komt."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd