Salah nog altijd vraagteken voor duel met Manchester United

18 oktober 2019, 16:39

Mohamed Salah is nog altijd een vraagteken bij Liverpool voor de wedstrijd van aakomende zondag tegen Manchester United. De Egyptische vedette kampte al voor de interlandperiode met een blessure en hij heeft nog altijd last van die kwetsuur, waardoor Liverpool hem zondag mogelijk nog steeds moet missen.

Liverpool-trainer Jürgen Klopp houdt hoop op de inzetbaarheid van Salah en wilde nog niks uitsluiten. "Het gaat beter met hem, maar of dat genoeg is weten we nog niet. We hebben nog twee trainingssessies te gaan, daarna moeten we een beslissing maken over zijn inzetbaarheid. Niets is nog zeker", sprak de Duitser op de persconferentie over een van zijn sterspelers. Mocht Salah niet kunnen spelen, zal het gemis groot zijn want de Egyptenaar was dit seizoen al goed voor vier goals en drie assists. Geen andere speler van Liverpool was betrokken bij meer doelpunten dit seizoen.

Liverpool kan sowieso terugkijken op een geweldige start van het seizoen. In de Premier League heeft het nog altijd geen punt verloren en gaan zij fier aan kop met 24 punten uit acht wedstrijden. Hierdoor is het gat met nummer twee Manchester City al acht punten. Het duel met Manchester United is na Arsenal en Chelsea de derde topper van dit seizoen voor Klopp en zijn mannen. De laatste jaren hebben The Reds het altijd traditioneel lastig op Old Trafford. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wist het niet te winnen in Manchester, de laatste keer dat Liverpool een competitiewedstrijd won op Old Trafford dateert alweer uit maart 2014.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen