Lampard baalt van handelswijze Franse bond na blessure Kanté

18 oktober 2019, 19:13   Bijgewerkt: 18 oktober 2019, 19:30

Chelsea-trainer Frank Lampard baalt van de blessure van

€4.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté en is niet te spreken over de rol van de Franse bond tijdens de interlandperiode. Kanté raakte in de warming-up van het duel met Ijsland geblesseerd aan zijn lies en kwam daarna niet in actie, maar moest wel in het Franse kamp blijven.

Door de blessure mist Kanté sowieso de wedstrijd tegen Newcastle United van aankomende zaterdag. Vier dagen later speelt de ploeg uit Londen alweer tegen Ajax. "Hij had een klein probleem aan zijn lies in de warming-up voor de wedstrijd tegen IJsland. Hij kon daardoor niet spelen, maar we kregen hem pas na de tweede wedstrijd terug en hij is niet fit voor zaterdag", sprak de Engelse trainer op de persconferentie van Chelsea. Lampard snapt niet dat Kanté in Frankrijk moest blijven in plaats van terug te keren naar Londen. "Ik begrijp dat spelers onderdeel zijn van de nationale ploeg als ze worden opgeroepen, maar hij was niet fit genoeg om te spelen. Dat was duidelijk."

Volgende week woensdag speelt Chelsea voor de Champions League tegen Ajax. Het is nog niet bekend hoe erg de kwetsuur van Kanté is en of hij deze wedstrijd wel gaat halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen