Marin blijft rustig ondanks verliezen van basisplaats

18 oktober 2019 – Ajax-middenvelder Razvan Marin is ondanks de matige start in Amsterdam nog zeker niet paniek. Volgens de Roemeen is het logisch dat hij wat aanpassingstijd nodig had en heeft vertrouwen in zijn toekomst in de hoofdstad van Nederland. "Als je van stad, land en club wisselt, is het de eerste drie á vier maanden altijd moeilijk."

Marin blijft rustig ondanks verliezen van basisplaats

Dat zei hij tegenover FOX Sports over zijn moeizame start bij Ajax, waar hij al snel zijn basisplaats verloor. "Toch zei Erik ten Hag dat ik gefocust en positief moest blijven. Als ik hard werk, komt het goed, zei hij", vertelt Marin, die ook denkt dat de tegenvallende resultaten van Ajax in het begin niet hielpen.

"En dus wilde de coach verandering. Daarna wonnen we alles, dan is het moeilijk om het weer aan te passen. Ik begrijp het, de coach praat veel met me en ik weet dat mijn moment weer zal komen", aldus de middenvelder van Ajax, die ook veel steun krijgt van aanvoerder Dusan Tadic.

"Hij is ook mijn kamergenoot en heeft me in het begin erg veel geholpen. Hij liet me alle leuken plekken in Amsterdam zien en praat veel met mij. Over voetbal, maar ook over persoonlijke dingen", aldus Martin. "Hij is heel aardig en ben blij dat hij zijn ervaringen deelt met mij. Het is fijn om een ouder iemand dichtbij je te hebben."

Ajax

gerelateerd