Moniz over 'incident' met Bruins: "Is helemaal niets gebeurd"

18 oktober 2019, 20:23

Excelsior-trainer Ricardo Moniz wil niet te veel waarde hechten aan het incident van woensdag op de training. De coach stuurde middenvelder Luigi Bruins - hij keerde juist weer terug na een schorsing - weg, maar nam hem vervolgens wel op in de wedstrijdselectie. Toch speelde hij niet, al had dat volgens de coach niets te maken met het incident eerder in de week.

Dat vertelde hij tegenover FOX Sports. "Er is helemaal niets gebeurd", sprak de coach duidelijke taal. "Het hoort erbij en hij is er weer bij. Ik ben blij dat Luigi terug is, want er is niets gebeurd." Het incident van woensdag, waar Moniz 'wie denk je wel dat je bent, ga lekker weg' geschreeuwd zou hebben naar zijn pupil, was volgens hem een wassen neus. Vrijdagavond wilde de coach daar niet eens meer over praten.

Lees ook: Bruins ondanks mot met Moniz bij selectie Excelsior

Wel ging het nog even over de ontmoeting met MVV in Maastricht. "Ik snap niet dat ze zo laag staan", zei Moniz, die onder de indruk is van de ploeg uit Limburg. "Thuis zijn we nog ongeslagen, maar uit moeten we stabiel worden. We moeten een serie neerzetten en verdedigend stabiliteit gaan tonen. We hebben veel creativiteit, ook op de bank", doelde hij op Bruins.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen