Kallon blij met kwartet goals: "Geweldige avond voor mij"

18 oktober 2019 – Issa Kallon beleefde vrijdag de avond van zijn leven: de aanvaller scoorde viermaal namens sc Cambuur, de club voor wie hij sinds december 2017 niet meer had gescoord in de reguliere competitie. De aanvaller was dan ook dolblij na zijn heldenrol tegen TOP Oss. "Dit was een geweldige avond, voor mij heel speciaal, want ik had lang niet gescoord."

Kallon blij met kwartet goals: "Geweldige avond voor mij"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat vertelde Kallon met een glimlach tegenover FOX Sports. "Ik had nog wat in te halen", grapte Kallon over zijn vier goals, de eerste van dit seizoen. "Mijn rendement moet hoger, dat wist ik zelf ook wel. Het ging in de ploeg al rond dat ik vaker moest scoren, blij dat ik daar nu in elk geval even vanaf ben." Met name het openingsdoelpunt was bijzonder fraai van de aanvaller.

Trainer Henk de Jong was ook blij voor zijn pupil en voelde dat het doelpunt eraan zat te komen. "Hij schiet ze op trainen ook binnen, geweldig. Je voelde het aankomen, iedereen voelde het aankomen. We zijn heel blij voor hem, want hij werkt zich de pleuris, is gevaarlijk en nu ook nog doelgericht", aldus de oefenmeester. 

Mede dankzij Kallon greep sc Cambuur de koppositie in de Eerste Divisie en dat vond De Jong wel mooi, ondanks dat het volgens hem in deze fase nog weinig zegt. "Maar je speelt ervoor om bovenaan te staan. En aan deze zege was niets gestolen, TOP Oss is gewoon een taaie ploeg."

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd