Ramselaar voelt geen rancune richting Van Bommel

19 oktober 2019, 12:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bart Ramselaar koestert geen wrok jegens Mark van Bommel. Onder de huidige PSV-trainer raakte de 23-jarige middenvelder op een dood spoor in Eindhoven. Als Ramselaar zijn oude coach zaterdagavond in De Galgenwaard tegenkomt, loopt hij hem niet straal voorbij.

Ramselaar keerde deze zomer na een mislukt PSV-avontuur terug bij FC Utrecht. Zaterdag treft de middenvelder zijn oude club en dus ook zijn oude trainer. "Als ik Van Bommel zie, geef ik hem gewoon een hand. Ik heb altijd een professionele band gehad met de trainer. Onze relatie was prima, alleen pakten zijn keuzes slecht uit voor mij. Het is jammer hoe het is gelopen, maar ik ben blij dat ik nu weer kan voetballen en mezelf kan laten zien", aldus Ramselaar tegenover De Telegraaf.

Uiteraard is Ramselaar erop gebrand om zich te laten zien tegen PSV. "Je wil je altijd laten zien, maar misschien in deze wedstrijd nog een beetje extra", zegt de middenvelder, die vindt dat hij zich nog meer moet laten gelden. "Ik heb wel goede wedstrijden gespeeld, bijvoorbeeld tegen FC Emmen en Vitesse, maar ik vind van mezelf, dat ik nog beter kan. Er zit nog niet echt een wedstrijd tussen, waarbij ik dacht 'wow wat was ik goed'."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen