Magistrale vrije trap Parejo levert Valencia punt op bij Atlético

19 oktober 2019, 18:53

Valencia heeft zaterdagmiddag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid. Een geweldige vrije trap van Dani Parejo leverde de ploeg van Jasper Cillessen een gelijkspel op in Wanda Metropolitano: 1-1.

Dat zat er aanvankelijk niet in voor Valencia, want Atlético Madrid dicteerde in de eerste 45 minuten. De gastheren vergaten dat alleen uit te drukken in doelpunten. Saul raakte de paal en ook waren er goede mogelijkheden voor Diego Costa en Alvaro Morata. Costa wist alleen de scoren vanaf de penaltystip. Hij kreeg dit buitenkansje door een handsbal van Denis Cheryshev.

Maar in de tweede helft kwam Valencia beter voor de dag. De bezoekers waarschuwden Atlético al met een poging van Cheryshev op de lat. Even later was het alsnog raak voor Valencia. Een prachtige vrije trap liet Jan Oblak volstrekt kansloos. Beide elftallen eindigden het duel nog met tien man. Joao Felix moest geblesseerd van het veld, maar Atlético had al zijn wissels al gebruikt. Kang-In Lee van Valencia kreeg een rode kaart voor een harde overtreding op Santiago Arias.

Het gelijkspel betekent wel dat FC Barcelona in ieder geval uitloopt op beide ploegen. Atleti heeft drie punten minder, Valencia zes. Real Madrid komt zaterdag nog in actie tegen Real Mallorca en kan bij winst de koppositie van Barça overnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen