Manchester City heeft geen enkele moeite met Crystal Palace

19 oktober 2019, 21:02   Bijgewerkt: 20 oktober 2019, 10:00

Manchester City heeft de kater van twee weken geleden weggespoeld. De Engels kampioen leed voor de interlandperiode een pijnlijke nederlaag tegen Wolverhampton Wanderers (0-2), maar had zaterdagavond geen enkele moeite met Crystal Palace: 0-2.

Het aanvallende City stuitte op Selhurst Park op een defensief Crystal Palace. De gastheren parkeerden de bus in de hoop City zo lang mogelijk van scoren te houden. Maar in de slotfase van de eerste helft vonden de bezoekers een gaatje. Vallend kopte Gabriel Jesus een voorzet van Bernardo Silva tegen de touwen. The Citizens pakten direct door en verdubbelden twee minuten later de score. David Silva scoorde na een mooie pass van Raheem Sterling.

Na rust kreeg City voldoende kansen om de score verder uit te breiden, maar die waren niet aan de gasten besteed. Crystal Palace had eveneens het vizier niet op scherp. De gasten lieten kansen op de aansluitingstreffer liggen. Manchester City kan zondag kijken wat Liverpool doet tegen Manchester United. Momenteel is het verschil tussen City en de koploper vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen