Ondermaats Real Madrid lijdt eerste competitienederlaag

19 oktober 2019, 23:35

Real Madrid heeft de eerst competitienederlaag van dit seizoen geleden. De ploeg van Zinedine Zidane stelde teleur tegen promovendus Real Mallorca: 1-0. Daarmee verspeelt Real ook de koppositie aan FC Barcelona, dat eerder vandaag (zaterdag) won van Eibar (0-3).

Al het hele seizoen valt er veel aan te merken op het spel van Real Madrid. In competitieverband resulteerde dat al in drie remises, maar nog niet in een nederlaag. Real ging de interlandperiode zelfs in als koploper. Maar die eerste plek is het na vanavond kwijtgeraakt aan Barcelona. De Koninklijke beet zich stuk op het strijdende Real Mallorca.

Zidane miste op Mallorca een handvol spelers. Eden Hazard, Gareth Bale, Luka Modric, Lucas Vazquez en Dani Carvajal ontbraken om verschillende redenen. Het elftal dat de Fransman het veld instuurde kon nauwelijks potten breken. Real riep het onheil over zichzelf af in de vorm van een tegentreffer. In de tegenaanval schoot Lago Junior al na zeven minuten knap raak. Hij vond een gaatje in de verre rechterhoek.

Ook die achterstand schudde Real niet wakker. Op een kopbal van Karim Benzema op de lat na, bleef Mallorca eenvoudig op de been. Na de tweede gele kaart voor Álvaro Odriozola kon Real het helemaal schudden en kon het de eerste competitienederlaag niet meer voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen