Kelly valt tegen bij Feyenoord: "Basisplaats nu niet aan de orde"

20 oktober 2019, 10:14

Liam Kelly valt vooralsnog flink tegen bij Feyenoord. Ook trainer Jaap Stam, op wiens voorspraak de middenvelder naar De Kuip werd gehaald, erkent dat zijn aanwinst nog niet heeft laten zien wat hij kan. "Hij kan veel beter en moet weer aan de bak om dat te gaan brengen."

Dat vertelt Stam tegenover de NOS over aanwinst Kelly. "Als ik denk: brengt hij op dit moment dat wat ik van hem ken vanuit Engeland? Dan zeg ik op dit moment: nee", aldus de oefenmeester, die zijn onvrede ook besprak met zijn pupil zelf. "Als hij dat niet doet, komt hij dus ook niet in beeld om te gaan spelen op dit moment", legt Stam uit.

"Op dit moment is een basisplaats niet aan de orde, omdat hij niet brengt wat we van hem verwachten. Hij komt bijvoorbeeld nog niet aan het niveau van een Leroy Fer." Op langere termijn ziet Stam voor Kelly overigens wél een serieuze optie in de basis. "Ook omdat wij afgelopen zomer moesten kijken wat we konden halen met weinig geld. Dan is Liam een speler die op de lange termijn leuke dingen kan gaan doen bij Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen