Feyenoord begint met Senesi, Jørgensen en Kökçü in de basis

20 oktober 2019, 15:31

Feyenoord begint zondagmiddag in De Kuip tegen Heracles Almelo met aankoop Marcos Senesi in de basis. De verdediger maakt zijn basisdebuut namens de Rotterdammers en dat gaat ten koste van aanvoerder Eric Botteghin. Steven Berghuis is de nieuwe captain. Ook Nicolai Jørgensen – hij keert terug na blessureleed – en Orkun Kökçü staan aan de aftrap bij Feyenoord.

Dat betekent dat Renato Tapia en Sam Larsson op de bank starten bij Feyenoord, waar verder geen verrassingen zijn in de opstelling van trainer Jaap Stam. Rick Karsorp, Edgar Ié en Ridgeciano Haps zijn de companen achterin van Senesi zondagmiddag bij Feyenoord, terwijl voorin aanvoerder Berghuis en Luis Sinisterra staan naast de Deense aanvaller.

Het wordt voor Senesi, die door Feyenoord voor zo'n zeven miljoen euro werd gekocht deze zomer, zijn eerste (!) basisplaats en tevens zijn eerste speelminuten in De Kuip in de Eredivisie. Vooralsnog maakte hij alleen op bezoek bij FC Emmen speelminuten, toen hij direct in de fout ging. In de Europa League viel hij tegen FC Porto (2-0 zege) nog zeven minuten in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen