Sierhuis na actie Coremans: "Ik was echt even van de kaart"

20 oktober 2019, 18:43

Kaj Sierhuis speelde zondag een grote rol in 2-0 overwinning van FC Groningen op Sparta Rotterdam. De invaller maakte de bevrijdende 1-0 in de slotfase en was ook de man die een kopstoot kreeg van Tim Coremans.

In de blessuretijd wilde Sierhuis tijdrekken en daarom hield hij Coremans even tegen toen hij weg wilde rennen met de bal. De keeper besloot daarna een kopstoot te geven aan de spits van Groningen.  "k pakte zijn arm even vast nadat hij de bal in zijn handen had genomen. Voordat ik het wist plantte hij zijn voorhoofd tegen het mijne. Ik was echt even van de kaart, vergat zelfs dat er naast de rode kaart ook nog een strafschop bleef staan. Gelukkig schoot Benschop die bal binnen", geeft hij aan bij RTV Noord.

Sierhuis begon het seizoen als basisspeler bij Groningen, maar scoorde vier wedstrijden op rij niet en raakte zijn basisplaats kwijt. Dat hij als invaller zondag de ban brak, doet hem goed. "Natuurlijk krijg ik daarvan een tikje", doelt hij op het verliezen van zijn basisplek. "Ik moet soms misschien meer zelfvertrouwen hebben, in mezelf blijven geloven. De laatste weken zat ik lekkerder in mijn vel. Dit is de beloning."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen