Schreuder heeft smaak te pakken en wint weer met Hoffenheim

21 oktober 2019, 09:14

Alfred Schreuder heeft de wind momenteel aardig in de zeilen met 1899 Hoffenheim. De club won voor de interlandperiode zeer knap met 1-2 bij Bayern München en heeft zondag wederom een club van grote statuur verslagen. Schalke 04 kreeg met 2-0 klop.

Hoffenheim had even tijd nodig om de bezoekers uit Gelsenkirchen op de knieën te krijgen. De eerste goal viel pas te noteren in de 71ste minuut en kwam op naam van Andrej Kramaric. Dat was een bittere pil voor Schalke, dat niet de mindere was en zeker gelijkwaardig was aan het thuisteam. Schalke wilde nog terugkomen in de wedstrijd, maar kreeg tien minuten later weer een goal om de oren. Ihlas Bebou besliste de wedstrijd in het voordeel van de club van Schreuder.

Door de winst stijgt Hoffenheim naar de elfde plaats. Schalke wint voor de tweede keer op rij niet en staat zevende. Het gat tussen de teams bedraagt drie punten. Hoffenheim heet nu twee keer op rij gewonnen in de Bundesliga en dat was nodig ook. Daarvoor werd er namelijk vier keer op rij niet gezegevierd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen